Tør hovedbund – få gode tips mod tør hovedbund
Tør hovedbund - få gode tips imod tør hovedbundTør hovedbund?

Kom din tørre hovedbund til livs!

En tør hovedbund skyldes oftest at man mangler talg i hovedbunden. Talg er den kirtel som skaber hovedbundens naturlige olier, som giver os en sund hovedbund. Samtidig vil en tør hovedbund også efterlade ens hår tørt og livsløst.

Selvom det er manglen på talg som er den mest almindelige årsag til at man får tør hovedbund, så er der en masse ting man i sin dagligdag selv er med til at udsætte sin hovedbund for, og disse ting kan være med til at udvikle tør hovedbund.

Dette kan f.eks. være hvis man har et overdrevent brug af shampoo, hvis ens shampoo og alm stylings produkter indeholder alkohol, hvis man skifter shampoo, eller hvis man bruger hårtørrer.

Mange sammenligner tør hovedbund og skæl, men i virkeligheden er disse ting vidt forskellige. Skæl skyldes nemlig at den gærsvamp man har i hovedbunden går ind og fremskynder processen af udskiftningen er døde hudceller, og dermed giver hvide døde hudflager som skalder i hovedbunden.

Skæl skyldes kort fortalt at man en overproduktion af talg i hovedbunden, og at tør hovedbund skyldes at man har mangel på talg i hovedbunden. For at komme en tør hovedbund til livs, skal man benytte sig af de rigtige produkter på markedet, og samtidig vide at man kun skal vaske håret med shampoo og balsam når det er absolut nødvendigt, så man ikke vasker håret alt for tit, da man hver gang man vasker håret vasker hovedbundens naturlige olielag af (talg) Hvis dette gøres for tit, så er det fuldstændig lige meget om du bruger shampoo og balsam til tør hovedbund.

Paul Mitchell’s produkter er lavet på naturlige vandopløselige ingredienser og er derfor ikke kun med til at skabe en revolution af lækre produkter med naturlige ingredienser, men de er samtidig med at til passe på vores jords naturlige ressourcer.

Paul Mitchell har mange forskellige produkter på markedet som er suveræne til forskellige hårtyper.

Men hvis vi skal kigge på produkter der vil hjælpe en af med sin tørre hovedbund og livløse tørt hår er der først to produktets sæts vi her på Modehylden klart vil anbefale.

Det første er: Paul Mitchell Tea tree special shampoo & Balsam.

Gå til tilbud

Dette sæt er det absolut førende sæt Paul Mitchell har til folk med tør hovedbund.

Kombinationen af olien fra tea tree, pebermynte og lavendel, giver en absolut vinder hvis man ser på produkter der kan genskabe en naturlig og sund hovedbund. Disse tre ting fjerner alle urenheder, styrker hovedbunden og håret samtidig med at efterlade det med en fornyet styrke og glans.

Dette sæt er super nærende og med lækre naturlige ingredienser og efterlader ens hovedbund med en lækker ren og opløftende fornemmelse. Dette sæt er absolut værd og afprøve!

Det andet er: Paul Mitchell Instant Moisture Daily Shampoo & Treatment.

Gå til tilbud

Dette sæt er et sæt med en nærende shampoo og en efterfølgende treatment, som giver intens fugt til en tør hovedbund og til et livløst og tørt hår.
Sættet er udstyret med genoplivende og nærende elementer, som giver håret og hovedbunden liv igen. Udover den utrolige nærende fugt dette sæt indeholder, så er det også et sæt der indeholder UV-filter som sikre at ens hår ikke tager skade af solens stråler, samt soyaprotein og shea-butter.

Udover de 2 sæt er der to andre produkter vi her på Modehylden vil anbefale som man enten kan vælge at benytte sammen som sæt eller hver for sig.

Paul Mitchell The Conditioner:

Gå til tilbud

Denne er en leave-in-conditioner som giver håret god næring og fugt, samtidig med at det beskytter mod solens stråler. The Conditioner bevarer hårets naturlige PH-værdi og keratin og bevare samtidig hårets fugtbalance.

Paul Mitchell The Wash:

Denne shampoo er med til at tilføre og bevare hårets fugtbalance. Shampoo’en er opbygget på soyaproteion og brøndkarse ekstrakt som er nogle utrolig næringsgivende stoffer. Denne shampoo beskytter også mod solens stråler og udover den lækre fugt som denne shampoo giver til håret så er denne shampoo også med til at give håret fylde.

Gå til tilbud

______________________________________________________________________

Alt i alt, hvis du vil komme din tørre hovedbund til livs, vil vi her på Modehylden helt klart anbefale at man afprøver et af disse produkter fra Paul Mitchell.

Vask kun håret når det er absolut nødvendigt, og benyt et af de anbefalede produkter. Lad være med at benytte hårtørre, benyt ikke produkter med alkohol og lad være med at skifte shampoo for ofte, så er man godt i gang med at genskabe sit tørre hovedbund og sit livsløse hår.

Udover dette skal man huske på at samtidig med at man får hjælp til at genskabe sin tørre hovedbund og sit livløse hår, så er man som forbruger at Paul Mitchells produkter, samtidig også med til at passe på vores naturlige ressourcer, da Paul Mitchell har stor fokus på bæredygtighed, social ansvarlighed og CO2-neutrale produkter.

Få en sundere hovedbund nu, uden og spilde penge på produkter der ikke virker. Benyt et af de overstående links til at bestille lige det produkt du vil afprøve og få det samtidig til en lækker pris.

Se flere tilbud her

Se også vores nyeste artikel om GHD Glattejern – Fantastisk Glattejern! Klik her