Makeup børster

Makeup Børster

Er du på udkig efter nye makeup børster der nemt kan lægge den perfekte makeup hver eneste gang! Efter utallige timer på kontoret har vi fundet frem til de absolutte bedste makeup børster. Makeup børster skal være praktiske, funktionsdygtige samt have en fornuftigt kvalitet.

Hverdag, ferie eller lange weekend-ture, så skal makeup børster være idelle til enhver slags.

Vi har derfor fundet frem til de absolutte bedste makeup børster som er gode all-around.

Real Techniques – Powder Brush.

Denne børster er en unik kosmetik, den er nem og enkel. Selve børstehoved giver en solid og meget nøjagtigt påføring på grund af det store og bløde kuppelformet hoved.

Powder brush er elegant og meget funktionel. Højde 18cm, ultrabløde syntetiske taklonhår med en kuppelformet top

Gå til Tilbud

Real Techniques Sculpting Brush.

Ultra smuk og unik makeup børste. Den bløde og skrå retning som børstehoved udgør, fremfører en flot og elegant påføring af pudder og flydende foundation.

Sculpting Brush har en højde på 16cm ultrabløde syntetiske taklonhår.

Gå til Tilbud

 

Real Techniques Deep Cleansing Gel.

Real Techniques Deep Cleansing Gel er den bedste rensegelé, der er specielt udviklet til børster og makeuppensler. Den fjerner effektivt og nemt alle former for  makeuprester fra penslerne, samt bakterier og urenheder.

Det er en eksklusiv formel som Real techniques har benyttet sig af og den vil med garanti levere et glimerede resultat til dine makeup børster. Gå til Tilbud

For at opnå den perfekte påføring af din makeup, er du nød til at benytte de absolut bedste produkter på marked. De overstående produkter er præcis hvad du leder efter. Påføring af din makeup skal ske med naturlige og rolige bevægelser samt en fornuftige fordeling af f.eks pudder eller foundation. Vi anbefaler, at du renser dine børster i Real Techniques Deep Cleansing Gel for at opnå den komplette rensning derved opnår dine børster også meget længere levetid ved at holde bakterierne ude.